Kläder och planering.

Imorgon ska Isra börja på förskolan. Hennes allra första dag!
Jag hoppas verkligen att hon trivs och har det roligt. Sen får vi se hur länge vi måste ha inskolning. För Eyas del räckte det med ett par dagar och då var inte jag ens med hela dagarna. Men det tar vi som det kommer. 

Har gått igenom några av Eyas gamla kläder och hittade en del som borde passa på Isra nu. Ska ta med några till förskolan så att hon har ombyte och resten får vi använda här hemma. Måste även rensa Isras garderob då det säkert finns en massa plagg som är för små för henne, men det tar jag om en stund.
Jag har även en massa overaller liggande här hemma och de måste också testas på Isra. Jag hoppas att hon kan använda någon av Eyas gamla overaller så slipper vi köpa nytt, de är ju ändå i väldigt bra skick. 

Så denna dag handlar om kläder och planering. Sånt som är kul :)
Kommentarer
Postat av: T- finnen som inte försvinner med clerasil ;)

Tack så mkt för kläderna! tror inte att det var några konstiga så de kommer nog att användas :) Fanns 3 bodysar som nog passar nu iaf :)

2011-10-03 @ 15:09:22
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

jo vi hämtade redan ut det startpaketet för någon månad sedan. då var blöjhinken tillfälligt slut så vi kunde komma tillbaka och hämta startpaketet en annan dag istället. men då kände vi att vi skulle strunta i blöjhink

2011-10-03 @ 15:17:27
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim