Ordning och reda

God morgon världen!
I helgen har vi fixat med en massa saker och umgåtts med nära och kära.
Igår fick jag ett ryck tidigt på morgonen och började med att möblera om i Eyas rum. När jag väl var färdig så såg jag att en bokhylla inte passade in där och att den var överfull med grejer. Den räckte inte till alla leksaker och böcker. Så vi åkte sen iväg till Ikea för att köpa två små expedit hyllor som vi la in i Eyas rum och tog bort den gamla bokhyllan. Det blev genast mycket bättre trots att jag inte riktigt får till ordningen på hyllorna :) Sen så fattas även en låda då vi skulle köpt fyra till den men råkade få med oss enbart tre stycken. Men det kan man ju fixa till senare. 
Huvudsaken är ändå att jag äntligen tog tag i och fixade i rummet så nu fattas bara en större matta och lite smågrejer :) 
Före- och efterbild kommer senare!

Idag ska jag iväg och köpa vinterskor åt barnen. Förra året kom den första snön i slutet på oktober så man vet aldrig hur tidig den är även detta år. Lika bra att vara ute i god tid! Och så behöver Isra ett par gummistövlar till dagis och de måste köpas om inte jag hittar Eyas första stövlar här någonstans.


(P.s Jag har försökt att mobilblogga flera gånger under helgen, men det är någonting fel så inga inlägg blir publicerade. Skumt!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim