Ingen rubrik

Har haft rätt så fullt upp i helgen med diverse grejer. Isra har hunnit bli frisk men nu är det Eya som har feber istället. Hade tänkt att gå till tivolit som kom till stan men det blev inget av det. Eya är ju modig och hon är en riktig fartdåre som älskar karuseller så det känns lite surt att hon inte fick åka några stycken. Men vi får ta det nästa gång istället då det ändå dyker upp ett tivoli rätt så ofta :)

Idag var jag iväg hos en vän och hjälpte till med hårfärgning. Blev jättefint och jag fick ännu större lust än vad jag hade innan att färga mitt eget hår. Jag vill bli ljusare men vill inte ge mig på hemmafärgning då det sällan blir som man tänkt sig, i alla fall när man vill bli ljusare. Att det ska vara så förbannat dyrt att gå till frisören! Klippa mig ska jag i alla fall göra och det blir nog att boka en frisörtid snart. Eller så väntar jag nån månad så man har snyggt och fräscht hår till sommaren :)

Snart blir det BigBrother veckofinal vilket jag ska se. Förstår inte varför jag tvunget måste se det trots att det är en riktigt usel säsong. Skippar avsnitten mitt i veckorna ibland men veckofinalen är svårare att låta bli.


Kommentarer
Postat av: T- mamma till Olivia

Skulle vara kul om vi kunde gå till frisören samtidigt någon gång :)

2012-04-22 @ 21:02:12
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim