Kissa i sängen..

God morgon!
Vi kom hem vid halv sju igår. Det är så mycket skönare att åka till Motala än till Stockholm där Salahs pappa bodde tidigare. Det tar bara drygt en timma och man hinner inte ens bli trött :)
Båda barnen somnade dock i bilen på vägen hem och det resulterade till en sen kväll för Eyas del. Det var inte förrän klockan slog elva som hon somnade och så vaknade hon kvart i åtta. Isra däremot sover ännu.

Och på tal om Isra.. Ni kanske kommer ihåg att jag skrivit om Isra och att hon inte vaknar till när hon kräks ner hela sin säng? Samma sak hände igår fast med något annat.
När jag skulle gå och lägga mig så kollade jag till henne och såg att hon tagit av sig både pyjamasbyxor och blöja. Då kände jag lite på täcket hon sov på och det var helt blött. Hon hade ju såklart kissat utan blöjan och det var bara att väcka stackaren och göra rent både henne och sängen. Att hon inte säger till!? Det kan ju inte vara speciellt skönt att sova bland spya eller kiss..
Nu är det bara en sak som fattas.. Att hon bajsar ner sig under natten och kladdar ut det. Känner jag tösen rätt så är det en sak som mycket väl kan hända.

På bilden under ser ni en glad tös på väg till Motala <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim