Nivea Pure&SensitiveNivea Pure&Sensitive är en mild antiperspirant, speciellt utvecklad för känslig hud. Den innehåller varken alkohol, parfym, färgämnen eller konserveringsmedel. 
Den ger ett effektivt 48 timmars antiperspirant skydd och är berikad med kamomillextrakt som förhindrar hudirritation samt avokadoolja som förbättrar återfuktningsprocessen i huden samtidigt som den gör huden mjuk. 

Vad är skillnaden mellan en vanlig deodorant och en antiperspirant? 
Jo, deodoranten förebygger kroppsodör och svettning medan en aniperspirant förhindrar svettning.
Jag kan ärligt säga att jag blev lite skeptisk till att den inte innehåller parfym då man gärna inte vill gå runt och lukta svett. Men nu har jag använt denna i ett par veckor och jag känner faktiskt ingen som helt lukt. Om svettningarna har minskat vet jag inte då jag inte brukar svettas så värst mycket, men en skillnad känner jag helt klart. Sen så kan svettningarna förflytta sig till något annat ställe på kroppen när man förhindrar svettningar från armhålan, men jag har faktiskt inte märkt någon skillnad någonstans när det gäller den saken.

Vill du också bli buzzador och få chansen att testa och marknadsföra olika produkter? Skicka ett mail till n_baby@hotmail.com så bjuder jag in dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim