Registrerad!

Nu har jag registrerat mig på första kursen! Det jag ska börja läsa är "Omvårdnadsvetenskap A - Omvårdnadsteori samt introduktion till sjuksköterskeyrket".

Jag bestämde mig för att gå på introduktionen nästa vecka då man får information om skolan samt utbildningen. Det är även en bra möjlighet att få lära känna andra blivande sjuksköterskor. Men däremot tror jag inte att jag kommer gå med på nollningen. Det verkar inte vara "min grej". Kårsektionen säljer en nollningspåse som man får köpa för 300 kr och då får man inträde till alla klubbar under nollningstiden och busskort m.m. och det har jag ingen nytta av. Jag är ingen festmänniska som ni kanske vet :) 
Det känns så onödigt att betala för något man inte har någon nytta av och trots att kårsektionen hittar en massa annat att göra utöver festandet så har jag faktiskt inte tid med sånt så det är bättre att låta bli den delen och så koncentrerar jag mig på studierna istället.

Nu ska jag in och försöka hitta några böcker till kursen. Vissa böcker kommer vi bara läsa några sidor ur så de böckerna är ingen idé att köpa men sen finns det ett par andra som vi kommer att använda mer. Vet inte alls vad slutsumman hamnar på, men jag hoppas iaf att jag inte blir helt ruinerad. Universitetsböcker är inte kända för att vara billiga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim