Trettonde december

Idag har barnens dagis haft lucia-firande, precis som alla andra dagis antar jag.
De brukar alltid fira det utomhus då det är ett "i ur och skur-dagis" men i år var det lite för kallt för det. Det har varit mellan -18 och -22 grader under dagen och de allra minsta barnen skulle väl frusit ihjäl innan de hunnit till skogen om de hade varit ute.
Så vi föräldrar och andra familjemedlemmar trängdes i en av de små avdelningarna och det är helt otroligt hur trångt det blev. Nu förstår man varför de väljer att ha det utomhus :P

Hursomhelst, tjejerna var klädda som pepparkaksgummor som de är varje år och otroligt nog satt Isra helt stilla bland alla andra trots att hon såg oss.
Sen var det ju såklart fikadags och det bjöds på glögg, saft, pepparkakor och saffranslängd. Jag som inte gillar glögg fick göra som barnen och ta saft istället :P är jag förresten den enda som inte gillar glögg? Känns som det i alla fall då varannan vän på facebook postar bilder om deras glögg och gång på gång uttrycker sig om hur gott det är haha

Nåja, lucia är slut och vi är en dag närmare årsskiftet. Det absolut bästa firandet på året (om man bortser från barnens födelsedagar).
Det är något magiskt över nyår då det känns som att man börjar om på nytt. Det känns som att man har möjligheten att rätta till vissa "misstag" som man gjort under det gångna året.
Och trots att jag älskar nyår så får jag aldrig det där firandet som jag verkligen önskar mig.. Men den dagen kommer väl nångång.. hoppas jag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim