Ledig dag blir arbetsdag

Imorgon skulle jag ha varit ledig med barnen och vi hade bestämt en träff med Petra och Luna. Men för nån timma sen fick jag ett samtal från jobbet och de frågade ifall jag kunde hoppa in och jobba ett kortare dagpass imorgon, vilket jag självklart svarade ja till. Så nu skjuter vi fram träffen till eftermiddagen istället :)
Jag är glad att de ringer mig och att jag får jobba lite extra. Att vara timvikarie är bra för alla parter. Jobbet får in personal när ordinarie är sjuka och jag själv får tid till att umgås med mina barn och ta hand om familjen och allt som hör till eftersom att det inte blir heltid. Samtidigt blir det mycket bättre ekonomiskt vilket är så otroligt välkommet!

Så ikväll blir det Big Brother och sen sängen direkt efter. Nu ska Eya bara somna in innan jag kan slappna av. Blir en tidig morgon imorgon så jag hoppas att hon vaknar på gott humör efter mindre sömn än vanligt.


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh och jag som måste ha struktur och planerar min dagar frÅn morgon till kväll, jag skulle nog aldrig klara av att jobba extra vid behov, men jag förstår ditt tänk :)

2012-02-27 @ 22:17:50
URL: http://lindaelivforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim