Lediga tisdag.

Jag hade en fullspäckad och skön dag igår. Det började ju med jobb och när jag kom hem så fick vi besök av Petra och Luna. Strax därefter dök syrran och lilla Olivia också upp. Lagade mat, städade lite smått och babblade på om allt möjligt.
Kvällen spenderade jag sen hemma hos Petra och lilla Vincent. Även Beri och Rosie var där så det hela blev till en liten tjejkväll med godis, popcorn och annat gott.
En väldigt bra dag med andra ord!

Idag är vi hemma och jag försöker att klura ut vad vi skulle kunna hitta på. Jag funderar på en liten sväng till stan eller till Marieberg med mina töser, men har ännu inte bestämt mig för nåt. Att baka chokladcupcakes står också på min önskelista så vi får se vad det blir av allt.
Men nu ska jag i alla fall ta tag i mig själv och göra mig i ordning för dagen!


Kommentarer
Postat av: Linda

Jo jag förstår hur du menar och att ha en inkomst är ju à och o, vad eller hur man gör det spelar egentligen ingen roll :) jag kände bara nu när jag jobbar deltid att va stressigt och hemskt det är att inte ha fasta tiden, vardagen blir kaos Hehe!Ang ip adressen så kunde han engagera sig och lämna två dryga kommentarer, jag engagerade mig och skrev ett visserligen lite töntigt svar tillbaka, men mer tänker jag inte ge honom ;)

2012-02-28 @ 09:18:05
URL: http://lindaelivforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim