Inte bara den ena utan även den andra..

Isra är fortfarande sjuk med förkylning och hosta. Inte nog med det så har Eya åkt på magsjuka. Det började sent igår kväll då hon vaknade med magont. Sen kräktes hon gång på gång ända till klockan var runt halv sju på morgonen. Sen dess har hon haft diarré men inga fler kräkningar. Feber ingår också. 

På grund av väldigt dåligt med sömn så har Eya sovit i två timmar nu på dagen. Önskar att jag också kunde ha sovit då även jag satt uppe och vakade den största delen av natten. Men jag klarar mig. Får ta en någorlunda tidig kväll ikväll istället :) 

Tycker så synd om mina små töser som alltid ska ha något som gör att de mår dåligt. Nu hoppas vi bara på att vi andra slipper magsjukan och att Eyas går över snabbt! 


Kommentarer
Postat av: Linda

Krya på de stackars små liven! Magsjuka är inte kul :( krasm <3

2012-01-24 @ 13:15:38
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: Sophie

Tack för din kommentar! Skönt att jag har många "insiktsfulla" läsare :) Tycker bara det är så onödigt att folk måste "tävla" om när dem tidigast kände bebis då det skapar en massa onödig oro och stress för de som inte känt sparkar mycket senare än v.11!Man kan inte hävda att det var bebis som sparkade i v.11 när all vetenskap går emot, Och INGEN kan bevisa att det är bebis som sparkar så tidigt som v.11 för det finns inget som vetenskapligt bevisar att det är bebis. Däremot är det ju bevisat bebis är för liten och att det är tarmar, gaser eller livmodern som rör sig..Måste ju skriva att du har en väldigt fin och mysig blogg :)

2012-01-26 @ 12:50:40
URL: http://mammasophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim