Bada bada bada!


Stranden vid vår hotell var inte sådär jättebra då det fanns en massa sjögräs (heter det så?) vid vattnet och man fick nästan hoppa över allting för att komma åt vattnet. Men gick man bara cirka 100-200 meter bort så vart det direkt mycket bättre.
Vågorna var väldigt höga vissa dagar och barnen tyckte inte sådär jättemycket om det. Men att leka på stranden med sandleksaker var nästan lika kul som att bada så de nöjde sig med det. 

Vi spenderade mycket tid vid poolerna och båda barnen älskade det! En av poolerna var saltvattenpool med vatten direkt från havet och det var den vi spenderade mest tid vid. Det var dock inte roligt när man fick vatten i ögonen då det sved som fasiken eller när man råkade få lite på läpparna då det smakade så otroligt salt. Men det var bara under den första dagen som barnen la märke till det, men efter det gick det jättebra. 

Salah tog sig en tur upp i himlen under den sista dagen och Eya var så ledsen för att hon inte fick följa med. "Jag får aldrig flyga till himlen med baba" sa hon. Men även om hon skulle fått följa med då hon ändå var tillräckligt stor för det så ville vi inte att hon skulle göra det då hon skulle blivit väldigt rädd. Hade hon fått panik där uppe så kan man inte direkt avsluta allt. Men nästa år, kanske. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim