Marhaba Royal Salem Beach

När man kommer ut genom lobbyn så möts man av denna syn. Underbart!

Vår del av hotellet. 

Alla gångar kring hotellet såg ut ungefär såhär. Det var en labyrint under de första dagarna tills man lärde sig vilken väg man skulle ta.

Till och med skyltar behövdes för att folk skulle hitta :)

Utsidan av första hotellet som man kommer till.


Vi bodde på hotell Marhaba Royal Salem Beach som är en del av tre hotell med samma namn på samma område. Skillnaden är ordet Beach i slutet som vi hade och det är pga avståndet till stranden.

Hotellet ligger ungefär i mitten mellan Sousse centrum och Port el Kantaoui vilket har både för- och nackdelar. Vissa taxibilar ville inte köra oss varken till det ena eller andra då det var för nära och det var alldeles för långt att promenera sträckorna dagtid då solen stekte på. Men det var ett lugnt kvarter, långt från festandet och utelivet vilket passar en barnfamilj bra. 

Vi valde enbart frukost som tillval då vi tänkte att vi skulle äta mat i Sousse centrum istället, men när det kommer till detta hotell så borde vi valt all inclusive då alla restauranger låg en bit bort. Fanns bara en liten mat/souvenirbutik precis utanför. Så varje gång vi skulle gå ut och äta var vi tvungna att promenera genom hela hotellområdet och ta en taxi. Några gånger åt vi middag på hotellet och då hade vi en stoooor buffé med förrätter, varmrätter och efterrätter vilket kostade oss cirka 200 kr för hela sällskapet då barnen fick äta gratis. Dyrt för att vara i Tunisien men billigt i Sverige :)

Man behöver inte bege sig utanför hotellområdet för att promenera runt då det finns en massa små stigar runtomkring. Det är som en stor labyrint som man måste ta sig genom för att upptäcka allt som hotellen har att erbjuda. Bl.a tennisbana, minigolf och lekpark finns ifall man vill göra annat än att bada och så finns ju även Bamseklubben för de som är intresserade :)

Slutsatsen är att jag kan absolut rekommendera detta hotell, men välj gärna all inclusive pga avståndet till andra restauranger. Poolområdet är underbart och rummen är väldigt bra. Läs gärna tidigare inlägg om vår upplevelse som finns under kategorin Tunisien :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim