Semestertider

Vi har tre veckor kvar av vår gemensamma semester och det känns som att tiden bara regnar bort. Innan semestern så planerade vi in en massa saker som vi ville göra men än så länge har vi bara hunnit med en av alla saker, nämligen resan till Tunisien.

En sak får vi helt klart stryka från listan och det är en tripp till Skara Sommarland. Ingen idé att åka iväg dit när det inte ens är varmt i luften. Men ett besök på Parken Zoo borde vi kunna få till och så fort väderprognosen visar en någorlunda fin dag så kör vi!

Men nu har jag lite andra saker också att tänka på än bara semester och det är att jag får mitt första antagningsbesked på torsdag då jag får veta hur jag ligger till. Jag håller såklart mina tummar otroligt hårt för att jag ska komma in på den utbildningen jag vill komma in på! Jag hoppas verkligen att reslutatet från högskoleprovet räcker till. 
Sen ska även min fina svägerska föda vilken dag som helt och jag längtar verkligen att få se lilla skatten sen när han bestämmer sig för att se världens ljus. Måste ta mig en tripp till Marieberg för att köpa lite barnkläder att ha med när jag ska träffa honom för första gången.


Bjussar på denna svettiga bild från en restaurang i Sousse som heter La Fiesta. Det var den enda dagen jag hade utsläppt hår i Tunisien. Satte upp det så fort vi kom tillbaka till hotellrummet för att slippa svetten i nacken haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim