Älskade juni-månad!

Första dagen på en ny månad. Under juni kommer det att ske rätt många roliga saker och förhoppningsvis inga, eller väldigt få, dåliga saker.
Eya ska på x antal kalas och ska även själv ha kalas, jag och gubben firar 6 år som gifta och en resa till Tunisien väntar i slutet på månaden. Härliga juni!

Jag har funderat lite på Eyas kommande kalas och kommit fram till att göra en glasstårta istället för en vanlig tårta. Glass är mer uppskattat bland barnen och speciellt hos Eya. Sen gör jag till små cupcakes-tårtor istället och småkakor. Tänkte först göra något mer matigt också, men under den tidpunkten behövs det inte. Klockan två är ju precis efter lunch så då har ju de flesta ändå hunnit äta lite mat.
Har även funderat på några små lekar och då kommer det bland annat att finnas en fiskedamm. Vilket barn gillar inte det? Och kanske "hela havet stormar" eller "musikstopp".

Nu hoppas jag bara på att vädret hinner ändras till det bättre. Kollar man på SMHI så verkar det ju iaf gå åt rätt håll. Bara de mörka molnen försvinner och graderna höjs en aning så blir det bra! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim