Krångel

Blogg appen på telefonen krånglar och har gjort det ett par dagar. Därför har jag inte skrivit några inlägg under de senaste dagarna. Så nu loggade jag in på blogg.se via mobilen och märkte att allting har ändrats. Det tar väl ett tag att lära sig exakt allting sen när man väl börjar skriva fler inlägg via blogg.se.

Då får jag väl ta det lite kort om vad vi sysslat med under de senaste dagarna.
I fredags började älsklingens semester och nu har vi hela 5 veckor framför oss att njuta av familjemys! Jag bakade en midsommartårta med en massa grädde och jordgubbar på. På dagen åkte vi iväg till Lången och där grillade vi och hade mysigt. Syrran och familj var med oss samt min svågers syster + son. På kvällen satt vi ute på gården en stund och barnen fick leka av sig ett tag.
Och igår så åkte vi iväg till Motala för att hälsa på älsklingens pappa. Var där hela dagen och kom hem lagom till barnens läggdags. Nu blir det inga fler korta resor innan vår stora resa på onsdag (!)
Och så har vi denna dag som spenderats i gott sällskap. Först fick vi besök av Petra och Luna som stannade ett par timmar. Och sen kom Petra och Vincent för att hålla oss lite sällskap. Nu är det bara kvällen som är fri från planer så vi får se vad vi hittar på. Ska iaf ta och hänga upp lite tvätt till att börja med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim