Lek, bus och Pyttipanna!

Vi hade massor med planer för denna dag men blev det som det var tänkt? Nej.
Det enda av våra planer vi hann med var en tur till Marieberg och även där blev det inte som tänkt. Vi kom hem med enbart en sak av allt dom stod på listan men jag får faktiskt skylla på barnen en aning. De var busiga som få (som vanligt) och det enda Eya ville göra var att leka på lekplatsen där inne och till slut så gick vi dit för att få lite lugnt i öronen. Vi kunde ju iofs ha delat på oss, men det tänkte vi inte på just då.
Isra hittade sig en lekkamrat där och det var som "vänskap vid första ögonkastet" och kul så länge det varade. Medan vi satt och skrattade åt två jämnåriga busar jaga varandra så satt pojkens föräldrar och stirrade rätt ut utan något som helst intresse. Och rätt vad det var så tog de upp pojken och stoppade ner han i vagnen. Och så gick de iväg medan pojken grät. Klart att de inte ska behöva stanna bara för att barnen lekte men de kunde ju ha visat lite intresse i alla fall och kanske låtit pojken säga hejdå.

Anyway...

Töserna är nattade och jag sitter på soffan med en kopp kaffe. Till middag åt vi pyttipanna som jag snabbt slängde ihop. Det är så enkelt att fixa till det med färska råvaror och mycket godare än såna där färdiglagade. Iofs var det fleeeera år sen jag åt det men minns fortfarande smaken. Jag blandade även i lite morot för nyttighetens skull och för att dryga ut det lite. Och så stekt ägg på såklart! Det enda som fattades var små bitar av kött och så rödbetor som tillbehör, men det tar vi med nästa gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim