Midsommar 2012
Vi gjorde inte en jättestor grej av midsommar denna gång utan tog dagen som den kom. Jag bakade en tårta med grädde och jordgubbar, precis som det ska vara på midsommar och vi bjöd hem syrran + familj samt svågerns syster + son på lite fika. 

När småttingarna hade vilat så åkte vi iväg till Lången (en sjö, inte långt härifrån) för att grilla och umgås. När vi kom fram dit så insåg vi att det var helt folktomt så det vart faktiskt riktigt lyckat. Då kunde man slappna av och ha hela sjön för sig själv. Vi såg en orm som simmade ut i vattnet och barnen tyckte att det var lite läskigt :P
Som ni ser på sista bilden så måste vi ju alltid fjanta oss på ett eller annat sätt. Här skulle vi försöka få till en bra hoppbild men ja, ni ser ju resultatet haha men kul hade vi och det är ju huvudsaken!

Resten av midsommarafton spenderade jag och älsklingen ute på gården med barnen och pratade om framtiden och allt som hör till. Planer, drömmar osv. Jag vet inte om vi kom fram till något vettigt men båda fick i alla fall säga sitt om allt. Medan vi diskuterade så lekte barnen för fullt. De ville knappt gå hem och sova trots att klockan redan var runt nio. Men sen somnade de på två röda och man kunde själv slappna av en stund.

En lugn midsommar med andra ord.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim