Resväskor

För ett par dagar sen fick jag höra att det blivit oroligt i Tunisien igen och att de satt utegångsförbud nattetid för att förhindra bråk. Men nu är det någorlunda lugnt igen och utegångsförbudet är borta.
Vi ringde Fritidsresor (som vi bokat resan med) och frågade om de kommer ställa in några flyg men de sa att allting fortsätter som vanligt så länge UD inte säger annat. Och det urartade ju aldrig så det är lugnt.
Man blir ju lite orolig och försiktig när man åker med barn. Man vill ju inte att något ska hända och man vill ju gärna inte stanna där och vänta ifall flygen skulle bli inställda.

Vi har en viktig sak som fortfarande fattas ( rättare sagt två stycken) nämligen resväskor. Vi har aldrig behövt så många/stora resväskor som vi behöver nu. Vi har bara en liten kabinväska som räcker och så har vi en lite större resväska. Vi behöver två väskor till då jag tänkt att köpa med lite grejer hem. Så det måste köpas. Det skulle vara bra om Rusta har kvar sina billiga väskor men finns det inte där så vill jag gärna ha tips om vart det kan finnas. Någon som vet? :)
För det enda jag hittar är rätt dyra resväskor. Ska även tillägga att det är med hjul jag vill ha.


Kommentarer
Postat av: Néa

Kolla på ÖB, de brukar ha billiga. Biltema, Jula (tror jag). Tänk på att själva väskan gärna får vara lätt, så får ni mer med er!Vi får väl se vem som hinner först, ni eller jag! :-D

2012-06-17 @ 13:15:13
URL: http://marsianen1.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim