Ett kvällsinlägg med massa svammel!


Busfia på lekparken för nån vecka sen ♥


Vilken bloggtorka jag har just nu!
När jag inte jobbar så försöker jag att fokusera på barn, make och hem så det blir faktiskt inte mycket tid över till annat. Det här är t.ex första gången på flera dagar som jag sitter vid vår stationära dator. Det mesta sköter jag via telefonen.
Jag har verkligen skjutit undan allt "onödigt". Det finns massor som jag tagit på mig men jag har noll tid.. och ingen ork. Men det blir nog bättre sen när allt lugnar ner sig. Har mycket på gång nu och jag försöker ta en sak i taget. 
Jag märker på barnen att de tycker att jag jobbar för mycket. De har fäst dig mer vid deras pappa än mig nu och det känns faktiskt lite jobbigt. Jag har ju alltid varit den som funnits där, men nu är jag borta så ofta. Jag kan i alla fall säga såhär; jag kommer inte att jobba mer än 80 % när jag får ett fast jobb. Det är ungefär så mycket jag jobbar nu och till och med det känns för mycket. Kanske för att det är så många kvällar och helger jag jobbar? Nu har jag ju ändå chansen att välja när jag vill och kan jobba, men ändå tar jag på mig varenda pass de frågar om. Men jag känner ansvar och tar jag inte ett pass bara för att jag inte orkar så får jag dåligt samvete. Så ett schema passar mig nog bättre och det kommer också så småningom. Förhoppningsvis blir det plugg innan det.

Nu till något annat.

Jag hade ju beslutat mig för en glasstårta till Eyas kalas. Men nu har jag ändrat mig. Vi tar en vanlig tårta och så ska det finnas glasspinnar till barnen. Och så ville jag baka tårtan själv, men det hinner jag nog inte med trots allt. Om jag mot förmodan skulle få för mig att hinna med att baka tårtan själv så bakar jag en avlång tårta så att det räcker åt alla och så testar jag två olika fyllningar som jag aldrig gjort tidigare! Spännande att se hur allt detta slutar. Egentligen borde jag inte känna sån stress över ett barnkalas men jag kan inte rå för det. Stressar alltid inför alla möjliga tillställningar. 
Och när kalaset är över så fokuserar vi på nästa stora grej. Nämligen resan till Tunisien!


Prinsessan som snart fyller hela 4 år!! ♥

Små kusiner ♥ Olivia har blivit så stor och nu är det inte långt kvar till hennes ett-års dag!


Ps. Nu när jag tittade igenom inlägget lite så märkte jag att jag stressar inför Eyas stora dag och så resan till Tunisien som jag ser som "nästa stora grej" efter kalaset. Och det slog mig att jag inte ägnat en endaste tanke åt att vi faktiskt firar 6 år som gifta, samma dag som Eya fyller. Inte ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim