Vänner på besök och kalas

Jag höll på att skriva ett inlägg om kalaset och om tårtan häromdagen men sen stängdes internetsidan av helt plötsligt och allt gick förlorat. Efter det hade jag ingen lust att fortsätta och skriva om allting så det fick vara.

Jaja.

Igår hade jag besök av fina Petra och Sandra samt barnen. Emilia och Isra har några månaders åldersskillnad men ändå är de lika stora och kan ungefär samma saker :) vår lilla trollunge! Hon lär väl växa med raketfart när det väl sätter igång!
Jag älskar att umgås med mina vänner och jag hoppas att jag snart får mer ork att umgås oftare. Nu blir det så sällan och då hinner man knappt ta igen allt som sker.

Jag bakade iaf någonting som jag aldrig bakat förut så det var spännande att servera det haha men det var uppskattat av tjejerna så det var väl bra.
Key lime pie med hallongrädde heter det och det är en väldigt syrlig paj med digestivebotten och krämig limesmak. Hallongrädden jämnar ut det syrliga lite och det blir mer neutralt. Sök på google och prova gärna om ni gillar mer syrligt än sött :)

Snart slänger jag in mig själv i duschen och kl 14 ska vi iväg på kalas. Bastian blev hela 5år igår och idag ska han firas! Och imorgon väntar ännu ett kalas för Eyas del men det får älsklingen ta henne på då jag jobbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim