Vill ha förändring!

Ååh så trött jag blir på Eyas rum! Det ser inte ut som jag vill att det ska göra och jag har inte lust att en försöka få det att se annorlunda ut heller. Eftersom att vi vill flytta så vill jag inte ta tag i några drastiska förändringar. Även fast vi inte vet när det ens blir en flytt för vår del.

Det ser verkligen stökigt ut och inte ett dugg tilldragande. Det skulle behövas fler hyllor och även Isras säng skulle behöva flytta in där. Jag skulle vilja måla väggarna vita och köpa väggstickers i några starkare färger och så ta bort en svart hylla och sätta dit en vit istället. Eya skulle behöva ett skrivbord där inne och så en ordentlig matta samt nya gardiner. Ett sängöverkast skulle inte heller vara dåligt. Sen ska vi inte ens tala om alla leksaker som skulle behöva rensas. Vet dock inte vad jag skulle göra av dem då vi inte har plats någonstans. Sälja kanske? Ge bort? Ska även försöka få tag på en likadan säng till Isra som Eya har men det får bli senare när Isra blir lite större.

Skulle vi bo kvar här eller åtminstone känna att vi vill bo här så skulle jag ändra allt på en gång. Men nu känns det bara onödigt. Samma gäller alla andra rum. Vardagsrummet är det värsta.
Jaja, slut på gnället. Ville bara få ur mig det! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim