Back in the game!


För första gången på drygt två veckor är barnen nu på dagis och leker för fullt. Eya var väldigt glad när vi kom fram till dagis och när hon såg sina kompisar. Hon hade knappt tid att säga hejdå när hon sprang iväg för att leka. Isra däremot blev lite arg när jag skulle gå. Hon ville gärna att jag skulle bära på henne, men det glömde hon snabbt när en av pedagogerna tog henne i handen och gick till sandlådan. 
Jag tror att barnen behöver få vara på dagis nu igen efter lång isolering. De behöver leka, springa och tänka på annat. De är ju fortfarande lite hostiga men sånt kan ju sitta i hur länge som helst. 

Jag själv har fått hostmedicin utskrivet samt antibiotika. Gick till läkaren för några dagar sen och han tyckte att jag behövde det. Och efter att ha tagit medicinen ett par dagar nu så känner jag att det var ett absolut måste. Detta skulle nog inte ha försvunnit utan antibiotikan. Jag känner mig mycket bättre nu och jag har till och med börjat känna lite lukt och smak :) Det har varit otroligt jobbigt att inte kunna äta ordentligt eller inte kunna känna lukt. Jag har fått be Salah lukta på vissa saker och smaka av maten som jag lagat då jag själv inte vetat ifall det fattas kryddor. Jag har fått kolla i Isras blöja för jämnan eftersom att jag inte kännt av lukten ifall hon bajsat. Men nu är jag på gång igen och det känns härligt!

Ikväll väntar jobb för min del och det känns skönt att kunna gå dit och köra på igen. Jag har ju fått tacka nej till ett pass nu i veckan då varken jag eller barnen var riktigt på topp. Men nu är alla, mer eller mindre, friska igen så det känns skönt att återgå till vardagen. 

Just ja, nu har man ju fått se skattebeskedet också. Med tanke på att jag bara levt på csn och föräldrapenning hela förra året så är det en rätt bra summa att få tillbaka. Jag tänkte mig att få tillbaka nån hundring bara men ett par tusenlappar blev det allt :) Däremot går det åt andra hållet för älsklingen, men eftersom att han pendlade till jobbet förra året så kommer han få ersättning för bensin vilket gör att han troligen slipper betala ändå. Det var ändå en minimal summa att betala tillbaka. 
Är ni nöjda med skattebeskedet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim