Ktc överstökat!

Har precis gått igenom en praktisk examination på ktc och fy fasen vilken nervositet jag kände precis innan. Jag mådde illa, hade ont i magen och säkert lite hjärtklappning på köpet.

Först fick vi lite information och fick veta vilka rum vi skulle vara i under examinationen. Vi skulle vara fyra elever och en examinator i varje rum och fick välja en varsin lapp där det stod vilket moment vi skulle utföra.
Jag fick matning av sängbunden patient och i det momentet skulle jag visa hur man gör praktiskt samt berätta om allting kring det + nutrition.

Jag fick nog med det mesta men har nu i efterhand kommit på en massa saker jag kunde ha nämnt.. Men lagar och förordningar drog jag på en gång så jag skulle få det överstökat. Nu hoppas vi bara på att det jag sa räckte till!
Jag gjorde dock bort mig lite vid ett tillfälle när jag sa att jag vill använda orden "skydd för kläderna" istället för "haklapp" då det kan verka lite nedvärderande för en äldre patient men i senare stund säger jag "nu ska jag bara ta bort din haklapp, eller nej, skydd menar jag" haha
Men jag hoppas att examinatorn har överseende med det!

Nu släpper jag iaf hela grejen med ktc ett tag framöver och koncentrerar mig på den kommande tentan på fredag istället. Bjuder samtidigt på en bild från en toalett under min praktik haha så ser jag alltså ut när jag jobbar inom kommunen :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim