En underbar dag på Liseberg!

Jag och Petra fick för oss att åka iväg till Liseberg och roa oss vilket vi också gjorde igår. Vi hade en helt underbar dag med en massa skratt, glädje, ångest, panik, rädsla och stolthet :)

Jag var så nervös för att köra inne i Göteborg då jag aldrig kört i en storstad tidigare men efter att ha kollat på kartor och sett att Liseberg inte ligger till alltför krångligt så lugnade nervositeten lite. Men trots att jag var säker på vart jag skulle svänga in och hade gps:en som hjälp så lyckades jag irra bort mig haha körde in en avfart för tidigt och hamnade inne i Göteborgs små vägar vilket inte var så roligt. Men vi lyckades komma fram till slut :)

Inne i Liseberg så utmanade jag min rädsla och ställde mig i kö för att åka Kanonen. Jag fick ont i magen och kände ångesten komma krypandes när jag stod där i kön. Jag var sååå nära på att gå därifrån men satte mig ändå i stolen och spände fast mig själv. Under åkturen blundade jag och var knäpptyst vilket är ett tecken på att jag var livrädd. Kommer inte ihåg så mycket av åkturen men bär det var klart så knäppte Petra en bild av en stolt Nina som utmanade sig själv och gjorde nåt jag aldrig trodde jag skulle klara av.
Det blev en till åktur efter ett tag och då öppnade jag till och med ögonen vid två tillfällen och skrek till emellanåt haha under andra åkturen var jag mer med i skallen :)

Ville utmana mig själv ännu en gång och ta en tur på Lisebergshjulet. Men höjdrädslan är alldeles för stor så jag fick en liten panikattack där inne. Tur att jag hade en lugnande Petra med mig så att jag ändå klarade av hela turen utan att avbryta <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim