Tandläkarbesök väntas..

Ser nu att det gått nästan en hel vecka sen jag sist skrev något men det har inte funnits mycket att skriva om. Vi tar dag för dag som den kommer och försöker att hitta på saker nu sista veckorna innan dagis börjar. Bara nästa vecka kvar på sommarlovet för barnens del.

På måndag ska Eya på sin första riktiga tandläkarundersökning. Har hon inga hål så har hon blivit lovad en valfri leksak (till inte allt för högt pris förstås) som belöning för att vi skött tänderna. Eftersom att det är jag och barnens pappa som borstar och ser till att de blivit borstade så kan ju Eya inte riktigt rå för det ifall hon har hål men hon hade en period då hon knappt ville få tänderna borstade så då kom vi på idén om belöning. Sen är det också bra för barn att få belöningar för bra saker då de lär sig vad som är rätt och fel samt hur dessa beteenden bemötts.
Men jag har inga höga förväntningar om hålfria tänder då många barn vi känner faktiskt har hål även om deras tänder skötts.

Men spännande med första riktiga besöket är det ju! Får se om man kanske vågar dra fram kameran och fånga det på bild också ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim