Nu tar jag helg!

Snön stannande inte kvar speciellt länge.. Nu är marken helt fri från snö och det är cirka sex grader ute på dagarna. Känns inte alls som december.  Och så ser det ut att vara i minst tio dagar framöver om man ska tro väderprognosen. 
Barnen fick ju leka i snön en stund iaf men mer vill de ha! Jag klarar mig dock utan men för deras skull kan snön falla åtminstone en gång till och stanna kvar några dagar längre :) 

Jag har gjort min nästsista vecka på praktiken och nu tar jag helg! 
Vi har en massa inbokat men det är bara att beta av allt en sak i taget. 
Imorgon har barnen luciafirande på dagis och de ska, i vanlig ordning, fira det ute i skogen. Jag har helt glömt bort att testa deras pepparkaksdräkter från förra året så jag hoppas att de fortfarande passar över overallen! Passar de inte så blir det en snabb tur till någon butik och hoppas på att det fortfarande finns dräkter kvar. 

Eftersom att barnen går på dagis imorgon (fredag), vilket de inte längre brukar göra då de är "pappalediga" som Eya brukar säga, så ska jag försöka fixa lite praktiska saker och hoppas på att få lite plugg gjort också :)
Det blir ju inte mycket gjort när vi är lediga tillsammans då barnen behöver sin uppmärksamhet också. 
Men det ska iaf bli en skön helg har jag bestämt! Inget bråk, inget tjafs och bara en massa mys och kul, om man nu får dagdrömma och fantisera :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim