Dagarna svischar förbi..

Söndag idag då, och sista dagen av denna helg. Det räcker inte med bara två hela dagar per vecka att ha ledigt och umgås med familjen.
Igår åkte vi iväg och veckohandlade och på eftermiddagen fick vi besök av svärmor, svägerskan och små kusinerna. Lagade lite mat som vi bjöd på och fikade lite. Mer än så hann vi faktiskt inte med.
Och denna dag ska också spenderas med lite handlande och så har vi ett kalas att gå på. Sen blir det för sent för att hitta på nåt annat.
Så en extra dag skulle behövas!

Jag längtar sååå till våren för då tror jag att dagarna kommer att kännas lite längre. Då har man lite mer lust till att göra saker och har man bara en extra timme över så kan man lätt spendera den ute på gården med lite lek med grannarna. Så här under vintertid så är det ingen som har lust att vara ute överhuvudtaget.
Men men, den där våren dyker väl upp sen när den känner sig redo :)

Ska snart gå in och väcka stortösen så hon kan hålla mig och minstingen lite sällskap :) sen är det inte bra att hon sover för länge så hon kan somna i tid ikväll. Imorgon är det ju en ny vecka med alla rutiner igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim