Insikt och lycka!

Idag kände jag mig ovanligt glad och allt var på topp och då började jag undra vad det handlade om. Jag kom fram till att den känslan jag kände, och känner ännu, är lycka!

Nu är det inte så att jag har känt mig olycklig och aldrig innan fått känna på lycka, utan det att jag gått runt lite som en zombie och känslorna har varit i ett slags virrvarr hela tiden.
Jag har varit glad, ledsen, arg osv och de olika känslorna har slagit till lite hursomhelst under den senaste tiden.
Men idag kände jag mig bara LYCKLIG!

Det känns som att jag kommit till nån slags insikt och har släppt på kontrollen lite. Jag analyserar inte på samma sätt som innan och grubblar om saker och ting. Vad tycker den människan om mig egentligen? Vad menar hon med det där? Var det där riktat mot mig? Osv.
Jag har nog äntligen insett att jag faktiskt är en rätt okej människa och tycker någon annorlunda så bryr jag mig inte! Jag gör mig själv lycklig istället för att försöka göra andra lyckliga och det är nog idag som jag faktiskt förstod min ändrade tankesätt.

De människor som jag verkligen tycker om är de människor som är viktiga och som jag ska koncentrera mig på, och inte försöka få andra oviktiga människor att tycka om mig eller slösa energi på deras tankar. Nu har jag insett det och det gör mig lycklig då jag på nåt sätt hittat mig själv bland alla mina konstiga känslor.
Min familj är ett plus i kanten och denna lycka skulle inte finnas utan dem! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim