Långdragen magsjuka med sjukhusbesök.

Isras magsjuka blev värre efter förra inlägget och varenda sked av vätskeersättningen kom ut så på natten klädde jag på henne och stack till sjukhuset för en undersökning. Hon hade ju inte ätit på hela dagen och fick inte behålla någonting i magen.
Väl på sjukhuset konstaterades att hennes värden var bra men att hon var på väg att bli uttorkad. Så vi blev inlagda vid tre-tiden för att hon skulle få dropp.
Men sköterskan tyckte att det var bättre om vi försökte få i henne vätska utan dropp först och se om hon kunde få behålla det. Sagt och gjort, men lätt var det inte. Vi verkligen tvingade i henne vätskeersättning och hon skrek under hela den tiden vi försökte. Sen kom sköterskan in en gång i timmen fram till klockan åtta på morgonen för att göra om samma procedur.
Eftersom att hon varken kräktes eller bajsade mer så blev vi hemskickade på morgonen och hela dagen igår gick bra då hon både drack saft och åt en smörgås.

På kvällen började det dock om igen.. Har nog bytt hennes blöja sex gånger under natten och hon har druckit lite mellan varenda byte men inte tillräckligt.
Så nu under dagen ska jag sitta bredvid henne med en pipmugg full med saft och hoppas på att hon får behålla det.

Det var en långdragen magsjuka det här. Fjärde dagen är vi inne på nu.

Slutligen måste jag säga att jag är glad att ha en syster som följde med till akuten och även hämtade oss på morgonen <3


Kommentarer
Postat av: tanja

<3

2013-02-10 @ 00:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim