Semesterplaner

Efter vår underbara Tunisien-resa förra året så vill vi såklart åka tillbaka dit igen detta år. Däremot vill vi prova ett nytt hotell eller en lägenhet som vi isf hyr privat. Finns ju många som köper hus och sedan hyr ut men man måste hitta dem där guldkornen bland alla annonser. Man vill ju inte bo i en sunkig lägenhet och inte heller betala alla sparade pengar för att bo i "lyx".
Genom att hyra privat så blir det lite billigare och man får mer pengar över att spendera på plats då vi tänkt vara borta i två veckor denna gång.
 
Problemet är bara att vi gärna vill spendera resten av semesterdagarna som blir över på ett bra sätt. Förra året gjorde vi ju nästan ingenting och vädret sög. Vi vill göra roliga saker med barnen här i Sverige med men med en resa som kommer ligga mellan 20 000-25 000 kr så har man inte speciellt mycket över till resterande semesterdagar. Sen vet man inte heller hur vädret blir. Ska man skippa två veckors underbart väder för "mulet och 20 grader"? 
 
Vi måste inte bestämma oss för vad vi ska välja ännu så tid har vi. Men det kan vara skönt att ha en plan och veta om man ska stanna i Sverige eller resa utomlands. 
Vilket i-landsproblem, i know, men har man inget annat att tänka på för stunden så..
 
Underbart fina Port el kantaoui
 
Sol och bad, vad jag längtar efter er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim