En lång väntan till flytt..

Vi har ju haft funderingar och planer om att köpa ett hus eller bostadsrätt så fort jag är klar med min utbildning och får jobb vilket innebär att vi, tyvärr, blir kvar i denna lägenhet tills dess.
Vi tänkte först om vi skulle flytta till en annan lägenhet så länge men hyran är väldigt mycket högre i alla lägenheter som vi skulle ha en chans att ens kunna få. De extra tusenlapparna kan vi istället spara undan om vi bor kvar här vilket vi inte skulle ha möjlighet att göra om vi flyttar.

Eftersom att vi blir kvar i denna lägenhet ett par år till så måste man ju trivas också vilket innebär att vi kommer göra om en del. Tapeterna i sovrummet och barnens rum kommer att göras om, en ny säng och annat till sovrummet ska fixas och så ska vardagsrummet göras komplett vilket den ännu inte är trots en ny soffa. Jag måste också köpa en massa inredningsdetaljer såsom mattor, lampor osv.
Man får ta lite i taget då vi inte är rika och inte kan köpa allt på en gång så jag lär säkert vara klar med allt lagom tills vi ska köpa ett hus :P
Men som sagt, man måste trivas där man bor och det är därför jag vill göra om lite. Annars kan det ju kännas lite onödigt att lägga en massa pengar på tapeter och sånt om man ändå ska flytta i framtiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim