Kläder, kläder, överallt kläder!

Igår fick jag en idé att påbörja tapetsering av sovrummet och idag fixade vi tapeter, klister, spackel och allt sånt som hör till. Vi har redan hunnit med att spackla och slipa under dagen och kvällen. Imorgon åker de nya tapeterna upp på väggen! Det blir enkla vita tapeter denna gång men väggen ska så småningom prydas av fina tavlor och annat som fyller upp den vita väggen.

Men det följde med lite annat jobb också med min tanke om tapetsering. Nämligen sortering av barnens kläder.
Under kvällen har vi gått igenom barnens nuvarande kläder och sorterat bort det som är för litet och ska ges bort, det som ska sparas till Isra samt kläder som legat lite här och var som blivit helt bortglömda.
Kan säga att jag blivit väldigt trött på att se barnkläder nu!
Varför vi valde att gå igenom alla barnkläder är för att vi måste byta ut vår garderob, dels för att den inte kommer passa in med sovrummets framtida utseende och dels för att den inte kommer att hålla länge till.

På bilden här under ser ni kläderna! Fattas en till stor ikea-kasse med kläder bara. Med andra ord är det en del barnkläder som gåtts igenom. Sen finns det ju också ett par lådor med kläder som jag tänkt spara av olika anledningar men de har jag, som tur är, inte behövt gå igenom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim