Fyllda dagar!

Nu när vi har semester har vi försökt att hitta på så mycket som möjligt att göra, som dessutom inte kostar mycket pengar då vi redan har slösat drygt 2000 kr på Liseberg och så har vi Gröna Lund och Finland framöver också som kommer att kosta en del. Man har semester och sommar endast en gång om året och det gäller att umgås som familj och ta vara på den tiden man har tillsammans. Snart börjar den tråkiga vardagen igen med jobb, skola och dagis vilket innebär att man inte har ork eller tid till så mycket annat. 
 
Så vi har utforskat Örebro och hittat ett par ställen som vi besökt med barnen. Häromdagen var vi i Karlslund där de har byggt "barnens trädgård" och igår var vi iväg till en plaskdamm som vi inte ens visste fanns. Vi har också varit iväg och grillat/plaskat vid en sjö med syrran och familj.
Idag har vi däremot bara hållt oss här i området vi bor och spenderat ett par timmar hos mamma där vi grillade lite och hade kul. Sen har vi ju spenderat stora delar av dagarna ute på gården med grannar vilket är bra att göra när man känner sig lite trött på fart och fläng. 
 
Imorgon blir det nog också nåt kul, men vad det blir får vi se då :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim