Semester!!

Nu har hela familjen semester och det firade vi med en liten resa till Göteborg igår. Vi besökte Liseberg och det var en riktig höjdare för båda barnen.
Barnen var glada, nöjda och inte ett dugg gnälliga. Jag trodde faktiskt att det skulle bli lite jobbigt och gnälligt med tanke på hur barnen brukar vara här hemma men ack så fel jag hade. Man ska inte ha förutfattade meningar ;)
Båda barnen var vakna under hela långa bilvägen dit och ändå var de lugna och glada. Isra tjatade sönder mitt huvud i bilen genom att berätta om allt hon såg under de drygt tre timmarna vi åkte dit :P på hemvägen slapp jag tjatet då båda somnade så fort vi satte oss i bilen vilket är förståeligt efter en hel dag med skoj.

Det var helt underbart att åka iväg med barnen och vi gjorde allt som de ville göra. Barnkaruseller var det som stod på schemat och det blev mycket åkande för oss alla. Vi kommer att göra en liten tripp till Gröna Lund också och då blir det kanske ett par "vuxenkaruseller" då vi får sällskap med oss :)
Men tills dess fortsätter vi njuta av lugnare tempo här i trakterna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim