En händelserik helg

Båda nätterna under denna helg har varit ganska dramatiska. 
Natten mellan fredag och lördag hör vi hur glaset till dörren i vår trapphus krossas. Jag tänkte först spela lite modig och gå ut för att se vad som pågår men vi valde, efter en massa konstiga ljud från trappen, att ringa polisen istället. De var här inom fem minuter och hittade en man med en skakad arm sittandes längst ner i trapphuset. 
Varför han valde att slå sönder rutan och sätta sig i trappen vet vi inte men det var iaf ingen som bor i denna trapphus. 
Det finns fortfarande blodspår och krossat glas där nere vilket inte känns så bra med tanke på barnen som går ut och in där. 


Så har vi natten mellan lördag och söndag. 
Misstänkt mordbrand i en lägenhet på vår gård. Inte vår länga så vi behövde inte utrymmas men det blev mycket skador i den längan branden startade i och en person bekräftas omkommen. 
Hemskt.
Vaknade av två sms imorse vilka innehöll frågor om det brann på vår gård och just då fattade jag ingenting eftersom att vi inte ens vaknade under tiden branden pågick och jag hade inte hunnit kolla nyheterna. Tittade ut efter att jag klivit ur sängen och såg en massa brandbilar, polisbil och ambulans på gården. Tydligen hade de haft sirener på när de kom men ändå vaknade vi inte. 
Man undrar ju hur allt gick till vilket man lär få veta inom kort. Varberga är inte så stort och saker sprider sig snabbt. 
Tur i oturen så började branden i en lägenhet längst upp. Det hade kanske funnits fler skadade/döda om den börjat längre ner. 


En händelserik helg med andra ord.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim