Förberedelse för kalas.

Nästa helg är det dags för Isras kalas! Min stora tjej fyller hela tre år på torsdag och ska såklart firas med besök, presenter och godsaker på lördag <3 

Egentligen borde jag börja baka och frysa in tårtbotten redan för att slippa göra allting dagarna innan. Cupcakes är också sånt som är bra att baka innan och frysa in. Då är det bara glasyr som ska göras och tårtan som ska fyllas. 
Isra vill ha glass istället för tårta så det ska hon såklart få men en liten tårta till de som vill ha ska ändå finnas. Och självklart är det Hello Kitty hon vill ha :) 

Så i veckan har jag fullt upp med föreläsningar och seminarium på skolan samtidigt som jag måste hitta tid till att förbereda Isras kalas. 

Det svåraste är att hitta en present till min lilla tös. Hon har grejer som hon tycker om att leka med och saknar inga speciella leksaker. Pyssel har vi massor av också så jag vet verkligen inte vad jag ska köpa. Måste googla runt lite på presenter till treåringar för att få lite inspiration :) 


Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-09-16 @ 11:38:31
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim