Hela familjen samlad i en säng

När Eya började sova i en barnsäng så tassade hon till oss och la sig mellan oss nästan varenda natt och detta gör hon fortfarande. Även när hon sov i sin spjälsäng så vaknade hon på nätterna och vägrade somna om ifall vi inte tog henne till vår säng. 
Isra däremot sov bäst i sin spjälsäng och ville inte alls sova med oss. Även när hon flyttade in i Eyas rum och vaknade ibland av att Eya tassade ut från rummet så somnade hon om i sin säng. Så var det tills hon också fick en barnsäng. 
Nu kommer båda tjejerna in till oss, ibland tillsammans och ibland ensamma, och det börjar kännas rätt trångt iom att de blir större. 
Vi ligger alltså fyra stycken i en 160 säng under de flesta nätter. Många gånger märker jag inte ens av att de kommer vilket gör det svårt att gå tillbaka med dem till sina egna sängar. 
Det är mysigt men jag märker att jag missar den goda sömnen då jag jämför med de nätter ingen av dem kommer in och lägger sig mellan oss. 

Imorse gick jag in för att väcka tjejerna och möts av att Isra lagt ett täcke på golvet o lagt sig där. Så sov hon inte när jag steg upp så antingen har täcket ramlat ner och hon efter den eller så har hon fixat det själv. 
Madrasser på sidan av vår säng kanske löser situationen..? :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim