Åt helskotta!

Den praktiska examinationen är avklarad med ett (vad jag tror) underkänt resultat. 

Fallet jag fick var att sätta en infart med trevägskran på en patient med hypoglykemi samt koppla på ett glukosdropp. 
Det gick jättebra när jag gjorde iordning droppet och när jag skulle börja sätta pvk:n. Men sen började jag tappa lite grejer och kom ur balans helt. Plötsligt säger examinatorn att det har gått en kvart vilket betyder att jag bara hade tio minuter kvar. Snabbt avsluta med förband på pvk:n och börja koppla på droppet. Allt medan jag försöker prata om dessa moment. Risker, observationer m.m. Pratar väldigt lite om hypoglykemi och sen är det bara två minuter kvar. Dags att börja dra lite lagar och litteratur alltså. Sen var tiden slut. Med andra ord så hann jag inte med hela mitt moment så det blir förmodligen ett underkänt resultat på detta. Om det inte är så att jag verkligen gjorde bra ifrån mig och fick det viktigaste sagt, vilket jag inte tror. 

Det är förjävligt vilken press man har på sig! Den känslan av stress jag kände när det bara var tio minuter kvar var hemsk! Och jag vill inte uppleva det igen, trots att jag säkerligen måste det. 

Nu är det bara att hoppa på nästa grej direkt! En uppgift ska vara klar till på måndag då vi dessutom har seminarium på den uppgiften. Jippi! Just nu känns det inte så motiverande att studera :/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim