Buzzador - Vanish

Häromdagen fick jag hem lite produkter från Buzzador att testa och denna gång blev det Vanish i olika former. 
I paketet låg en tygbit som skulle utsättas för fläcktester och de två tester jag hittills gjort har varierat i resultat. 

Det första testet gjorde jag med ketchup som jag smetade ut på tygbiten. 
Jag väntade några minuter innan jag använde mig av Vanish Powergel som förbehandling. Det var enkelt att klicka ut lite medel och sen gnugga på fläcken med själva flaskan. 
Därefter tvättade jag tygbiten i maskin med Vanish oxi action enligt anvisningar. 
Tygbiten blev skinande vit och inga spår av ketchup syntes. Jag kanske skulle ha väntat några timmar med att förbehandla för att se hur det fungerar på lite mer ingrodd smuts. 


Andra testet gjorde jag med makens goda tomatsås som innehåller både olja och tomatpuré. Det är en sås som ofta lämnar varande fläckar på barnens kläder och omöjlig att få bort från kläderna om man inte försöker få bort det direkt. 
Denna gång lät jag dock tygbiten ligga några timmar så att såsen verkligen torkar in för att ge Vanish en ordentlig utmaning. 

Återigen använde jag Vanish Powergel för att förbehandla och tvättade trasan sedan i maskin med Vanish oxi action extra hygiene. 
Resultatet blev inte riktigt som jag önskade då fläcken inte var helt borta när jag tog ut trasan ur maskinen. 
Men jag vet ju att den såsen inte är enkel att få bort. Man kanske skulle testa med samma procedur ännu en gång innan man drar slutsatsen att den inte biter på riktigt alla fläckar. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim