Sommar och sol

Nu var det ett tag sen jag skrev någonting här men så blir det på sommaren när man försöker nyttja tiden på bästa sätt. Sommaren är trots allt kort och snart börjar skola, jobb och dagis igen. 
Eya längtar till förskoleklassen och orkar knappt vänta två veckor till innan hon börjar ;) skulle hon få välja så skulle hon börjat helst igår. 
Själv känner jag också att jag vill börja med skolan igen då jag bara har ett år kvar! Sista spurten nu och sen är jag en legitimerad sjuksköterska! :D 
Men nu började gubbens tre veckors semester så vi njuter en stund till av sommaren innan vi återgår till alla vanliga rutiner. Tanken är att ta det lugnt i örebro-trakten och eventuellt göra en liten dagsutflykt till Stockholm. Annars blir det väl bad och lek så länge vädret tillåter. 

Igår var vi på denna fina plats o badade. Långgrunt och underbart för barnen MEN vi blev invaderade av getingar vilket var ett stort minus. Kunde inte äta eller dricka någonting förrän vi hade 20 getingar surrandes runtomkring. Och Isra stackarn fick uppleva sitt livs första getingstick.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim