När man inte har annat att skriva om..

2014-12-07 @ 16:07:35 Personligt 2014 Kommentarer (0)
Min magkänsla säger att det gick bra på tentan jag skrev i fredags. Det vore faktiskt rätt konstigt om jag inte blir godkänd på den. Max tre veckors väntan på svar nu då. 

Denna helg har varit otroligt lugn. Vi har mest höllt oss hemma och tagit det lugnt och fixat med saker som inte blivit av pga lathet. För denna dag hade vi planerat att ta oss upp på stan för lite shopping och fika men Isra fick plötsligt feber så det var bara att stanna hemma och mysa :/ hoppas verkligen att det inte är något långvarigt! 
En av sakerna jag tagit tag i denna helg är att tvätta rent överdraget på barnvagnen (vilket jag planerat att göra i ett halvår typ) samt åkpåsen. Tänkte lägga ut sakerna på blocket då vi inte längre använder någonting sådant. Sen kom jag på att vi har en mjuklift inne i ett förråd på balkongen som jag också kan tvätta rent, men när jag tar ut liften så är den helt förstörd med en massa små hål överallt. Måste vara en gnagare som varit på den och förstört. Lite tråkigt att behöva slänga den pga det då den var i väldigt fint skick annars. 

Nåja, lite söndagsläsning såhär på eftermiddan ;) 

Tappa fokus

2014-12-04 @ 09:17:00 Studier Kommentarer (0)
Imorgon är det dags att tenta av denna kurs, vilket känns skönt men samtidigt otroligt jobbigt då jag inte alls har satt in mig i tentaplugget ordentligt. 
Det finns alltid någonting annat som fångar min uppmärksamhet.. Disken skriker efter att bli diskad, kläderna vill bli tvättade, telefonen vill ha lite uppmärksamhet eller en serie som jag bara måste se på tv :P Men nu har jag iaf följt ett tips som en vän gav mig för länge sen vilket är att läsa upp sammanfattningar och spela in det så att man kan lyssna samtidigt som man gör annat. Lite som en ljudbok, vilket är perfekt för en som alltid tappar fokus från läsandet. Snart får disken en omgång samtidigt som jag lyssnar på kvinnors hälsa och ohälsa :)

Nästa vecka börjar sista kursen innan c-uppsatsen! Under största delen av den kursen ska vi skriva ett pm-arbete i par så det verkar rätt lugnt och skönt. Vi brukar vara rätt effektiva med våra arbeten så det brukar gå rätt fort och smidigt. 

Design av Tasnim