När man inte har annat att skriva om..

Min magkänsla säger att det gick bra på tentan jag skrev i fredags. Det vore faktiskt rätt konstigt om jag inte blir godkänd på den. Max tre veckors väntan på svar nu då. 

Denna helg har varit otroligt lugn. Vi har mest höllt oss hemma och tagit det lugnt och fixat med saker som inte blivit av pga lathet. För denna dag hade vi planerat att ta oss upp på stan för lite shopping och fika men Isra fick plötsligt feber så det var bara att stanna hemma och mysa :/ hoppas verkligen att det inte är något långvarigt! 
En av sakerna jag tagit tag i denna helg är att tvätta rent överdraget på barnvagnen (vilket jag planerat att göra i ett halvår typ) samt åkpåsen. Tänkte lägga ut sakerna på blocket då vi inte längre använder någonting sådant. Sen kom jag på att vi har en mjuklift inne i ett förråd på balkongen som jag också kan tvätta rent, men när jag tar ut liften så är den helt förstörd med en massa små hål överallt. Måste vara en gnagare som varit på den och förstört. Lite tråkigt att behöva slänga den pga det då den var i väldigt fint skick annars. 

Nåja, lite söndagsläsning såhär på eftermiddan ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim