I min ensamhet..

Idag tog jag mig faktiskt ut till Marieberg på jakt efter något nytt till barnens rum men kom jag hem med något? Nej. Däremot kom jag hem men två par byxor var till barnen och två tröjor till mig själv :P men det var så skönt att bara strosa runt helt ensam och gå från butik till butik utan en endaste tanke på någon annan. Det var så länge sen det hände sist så det var välbehövligt. Jag kommer liksom aldrig iväg även fast jag vill för latheten sätter stopp för det. 

Synd bara att jag inte hittade det jag var ute efter men det kommer fler dagar att strosa runt på. Nästa gång får jag bege mig till stan där det finns lite andra butiker och förhoppningsvis har jag bättre lycka då. Annars finns ju ikea som har det mesta men den tar jag i sista hand, jag vill ju inte ha exakt allt i hemmet från ikea ;) 
Men en sak är säker - barnens rum måste fixas till! Det är redan litet och fullt med grejer som ligger här och var. Fiffiga lösningar är det jag måste komma på nu men det är inte så lätt när man inte har ett sånt där inredar-huvud :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim