En koja och en säng!

De flesta som har Facebook har förmodligen sett sidan som heter "återbruka mera", där personer lägger ut smarta (och ibland mindre smarta) idéer om hur man kan göra om material som många har hemma. Och många lägger också ut bilder på inredning osv. Jag är där inne och kollar runt varje dag och en dag blev jag tipsad om ett smart sätt att göra om en barnsäng. 
Med en vanlig juniorsäng från ikea och två expedit-hyllor kan man fixa en loftsäng för de små som dessutom fungerar som en koja :) 
Eftersom att vi hade både säng och två hyllor hemma så har vi pysslat med det idag! 

Nu är sängen klar och det som fattas är lite dekoration som jag ska fixa så fort jag hinner. Vet inte ännu hur jag vill ha det men idéerna börjar nog rulla på så fort man är ute och letar grejer. 
Men det ska iaf finnas gardiner eller liknande för att barnen ska kunna dra för när de vill ha det mörkt och så ska jag fixa dit en lampa. Böckerna är redan uppställda så samtidigt blev det en liten bokhörna därinne. Just ja, matta ska också finnas där så det blir mjukt för rumpan :) 

Hela familjen ville vara med och greja och nu är barnen så nöjda :) speciellt Eya som fr.o.m nu får sova snäppet högre upp än vanligt. 

Resultatet kommer upp här så fort jag har fixat till det lite mer. Det ser lite tomt ut ännu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim