Praktiken hittills

Redan första mars och nu är det inte långt kvar till våren är här ordentligt! :) hoppas vi slipper bakslag med snön för nu vill jag ha torr mark och solsken! 

Förrigår gjorde jag min sista pass för denna vecka på praktiken och nästa pass är inte förrän på onsdag. En ordentlig långhelg med andra ord :) 
På torsdag är det tänkt att jag ska vara med på en operation. Det är en kolektomi, vilket betyder att doktorerna avlägsnar en del eller hela tjocktarmen. Det ska bli intressant att se! Det är iaf en öppen operation så jag kommer att se hur det ser ut inuti magen och hur tarmarna faktiskt ser ut. Skriver mer om det efter att jag varit med på operationen. 

Annars så går det rätt bra på praktiken nu. Har lärt mig otroligt mycket på dessa veckor och nu gör jag vissa moment snabbt och rätt på en gång. Jag var så orolig inför vissa moment för det var så mycket att tänka på men nu har det fastnat och är lättare än jag trodde. 

Bara två veckor kvar på denna ställe och sen drar jag vidare till en mottagning i två veckor. Det blir enbart dagtid vilket känns skönt :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim