Vårplaner!

Äntligen! Varmare grader och solsken!

Våren verkar vara här för att stanna. Nu väntar jag på alla små knoppar i buskarna och gräset som blir grönare och grönare. Så småningom läggs vinterjackorna undan i garderoben och då finns det inte annat att göra än att bara njuta! :) 
Jag håller koll på olika butikers hemsidor för att se deras "nyheter" som kommer in. Jag längtar så tills jag kan gå runt och shoppa vår och sommarkläder, både till mig och barnen. Än har det inte kommit ut så mycket men snart så :) 
Jag har ju en del att köpa då jag gjort mig av med mkt från förra året. Konstigt hur kläder helt plötsligt kan börja lukta illa trots att de är nytvättade. 
Så fort jag tar på mig vissa plagg börjar det lukta svett och annat äckligt men byter jag till en annan tröja så försvinner lukten. Skumt. 

En grej som jag måste ta tag i så fort det blir lite varmare än vad det är nu, är att vårstäda. Alla fönster behöver en grundlig tvätt och sen ska jag gå runt alla lister med en gammal tandborste :) fasen vad det samlas smuts trots att man städar för jämnan. 
Och en sak jag måste göra INNAN det blir varmare är att frosta av frysen. Får knappt plats med varor i hyllan längst upp pga all is/snö som samlats där. Sånt är enklare att göra när det fortfarande är kyligt ute och man kan ställa alla varor på balkongen. 

Men innan jag funderar mer på dessa saker måste jag ta mig iväg till tandläkaren. Ett hål ska borras och min mage säger strikt nej :/ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim