Aldrig perfekt!

Igår hade jag både tur och otur när jag skulle utföra min examination. 
Drog den mellersta lappen (av tre lappar) som jag gjort varenda gång jag haft ktc-examination och det slutade med att det var samma sjukdomstillstånd och praktiska moment som jag hade förra gången. Alltså diabetes typ 1 med hypoglykemi och en perifer venkateter skulle patienten ha. 
Så jag tänkte på det som den förra examinatorn sa till mig att jag missade och pratade på som bara den när jag berättade om sjukdomen. Pvk:n fixade jag på samma sätt som gången innan då examinatorn tyckte att det praktiska var godkänt men inte sjukdomen. 

Först kändes det rätt bra och jag kunde inte komma på ett endaste misstag jag gjort eller något jag glömt. Men allteftersom dagen fortskred så kom jag på en del. Jag missade säga saker som jag sa förra gången men tog upp allt jag missade då. Så nu vet jag inte alls hur jag känner - om jag är godkänd eller inte. Jag skulle så gärna vilja att lärarna kompletterar med varandras anteckningar för jag har tagit upp precis allt! Fast vid två skilda tillfällen då. 

Resultatet kommer väl i början på nästa vecka och eventuellt tidigare. 
Jag hoppas verkligen att jag inte gjorde nån större tabbe denna gång och att de saker jag missade nämna inte är så stora så att de underkänner mig. Jag vill så gärna få godkänt. Jag vill inte känna den känslan en gång till som jag kände dagen före och samma dag som examinationen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim