Ångesten kryper sig nära inpå..

Återigen är jag i samma sits som jag var i för drygt en månad sen. Ktc-omexamination på torsdag och jag pluggar för fullt! Idag var jag i skolan och tränade, vilket gick mkt sämre än det tidigare gått, och nu har jag spenderat 2,5 timme och pluggat hemma.. Det känns inte så bra just nu kan jag säga. Jag vet att jag kan! Men det handlar bara om att inte göra nåt misstag (stort som litet) och att ändå ha en gnutta tur med sig. Har pratat med andra studenter som också får göra om examinationen och många har kuggat för struntsaker också, precis som jag. Så det känns inte vidare peppande att veta det. 

Just nu vet jag inte vilket moment jag önskar att få men jag slipper gärna de sterila momenten då jag är rädd för att göra mina händer osterila och inte märka det. Då är man körd direkt. Men sånt ska man ju kunna och inte göra misstag med även i verkligheten. Men då har man åtminstone inte denna jädra tidspress som man har på examinationen. 

Nä fy, kan det inte bara bli torsdag kl 10.30 för då är jag på en betydligt lugnare och gladare plats med en massa förskolebarn som uppträder :) lilla Eya ska ha sitt sista uppträdande med dagis på förskolans dag! Och då har jag gjort mitt moment och kuggar jag den med.. Ja då finns inget mer att göra än att göra om den i augusti. 

Just ja, jag har ju ändå en glad nyhet! Klarade min förra omvårdnadstenta! Helt usel är jag ju inte ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim