Det går rätt bra nu..

Igår hade vi ett seminarium där vi oppenerade på en uppgift som några andra studenter hade gjort och så var vi respondander och blev opponerade för vår uppgift. Det var en projektplan inför C-uppsatsen nästa vår som vi gjort och det gick faktiskt jättebra och det lilla vi fick ändra med vår projektplan fixade vi en halvtimme efter lektionslut och skickade in till läraren. Så skönt att vara effektiv och göra klart sånt på en gång. Nu är alltså den delen klar och det enda jag har kvar på denna kurs är en tenta som infaller i början på juni. Sen är det sommarlov! :) 

Jag är rätt säker på att få göra omtenta denna gång. Dels för att jag missat så mkt med tanke på att jag prioriterade omexaminationen till ktc och dels för att jag faktiskt inte fattar nåt. Är det medicin eller omvårdnad det gäller så finns det ju liksom en bakgrund till allt. Man kan försöka tänka logiskt och förstå på ett sätt som man inte kan med denna tenta som är vetenskaplig. 
Det som är rätt skönt är att man får delpoäng på tentan och behöver alltså bara göra om den delen man fått för lite poäng på. Så jag hoppas ändå att jag klarar några delar så slipper jag göra om hela i augusti. 
Det som händer denna vecka och i början på nästa vecka är alltså bara plugg, plugg och ännu mera plugg inför tentan. Men sen är jag klar!! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim