Mycket nytt!

Ja vad har hänt sen jag sist skrev då? :) förskolans dag efter ktc-examinationen där Eya både uppträdde och tappade en tand! Den envisa tandjäkeln gav upp till slut när Eya drog lite i den och hennes chockade min gjorde min dag! :) 
Nu är hon en tand mindre, eller egentligen inte då den andra tanden redan växt ut bakom mjölktanden som föll av. 

Sen har vi såklart gjort en massa annat kul tillsammans och idag var vår allra första föräldramöte på Eyas blivande skola. Det kändes väldigt kul då jag tror att Eya kommer trivas som fisken i vattnet. Men samtidigt kände jag mig lite sentimental när jag satt där och lyssnade på lärarna prata om hur dagarna kan se ut och vad det är som gäller. Det är ett stort kliv lilltjejen tar efter sommaren. Från det trygga på dagis till det mer självständiga på förskolan ❤️ 

För övrigt väntar jag fortfarande på resultatet från examinationen och trots min magkänsla om ett underkänt resultat så vill jag se det svart på vitt. Jag vill kunna skicka ett mail till examinatorn och ifrågasätta resultatet och beroende på svar så kommer jag att överklaga och hoppas på att det finns en möjlighet att ändra det. 
Men imorgon borde det komma. Det måste komma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim